AN Tømrer, tagarbejde og renovering

Med stor erfaring indenfor renovering og nybyggeri kan vi udføre arbejdet, som eksempelvis tagarbejde, hurtigt og effektivt, uden at det går ud over kvaliteten, og det kan ses på prisen i sidste ende.

Vores store erfaring og evnen til at følge med udviklingen gør os til det rette firma at kontakte, og som specialister på vores felt, kan vi udføre mangeartede opgaver, og inkorporere dine individuelle ønsker i arbejdet, uden budgettet løber løbsk.

Få en tømrer med stor erfaring

Vi har erfaring fra mangeartede opgaver i Hobro og Himmeland og dermed kan vi med sikkerhed også klare den opgave du har til os.
Hvad enten det drejer sig om nybyggeri eller renovering, er vi et firma du kan regne med, og da vi sætter en ære i veludført arbejde, er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at alle dele af vores arbejde er mere end blot i orden.

Således har vi udført opgaver med succes, indenfor nybyggeri, tilbygning, renovering, ombygninger, nye tage, nye vinduer, nye køkkener og helt unikke opgaver indenfor branchen.

Et godt resultat med garanti

Alt vores arbejde er omfattet af BYG 5 års garantiordning. En ordning vi kun meget sjældent har haft behov for, men som kan ses som en indikation på, at vi altid er klar til at tage det fulde ansvar, hvis der skulle vise sig fejl og mangler efter endt arbejde.

Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, og vi har erfaret at kunden føler en tryghed med garantiordningen, selvom vi kan bryste os af, at vores arbejde altid er i orden ned til mindste detalje.

Gode ideer og specialist-rådgivning

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at gøre dine omkostninger til en investering, der tjener sig ind med tid.

Med ekspert viden på området kan vi vejlede dig til den helt rigtige løsning. Vi giver gerne råd og vejledning, samt et uforpligtende tilbud, også inden en eventuel aftale er indgået.

Med mange års erfaring fra især Himmerland og Hobro, er vi det rette firma at kontakte når du ønsker kvalitets arbejde til den helt rigtige pris.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Hobro og Himmerland, men uanset hvor du er fra, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Vi glæder os til at høre fra dig!